Plan Search

Bed Rooms
1 2 3 4 5

Bath Rooms
1 2 3+

Garage Stalls
1 2 3 4+

Square Footage
to

Home Style
(Hold CTRL to select multiple plan styles)

  Reset

Search by Plan Number

Plan Specifications
 
  • Total square footage: 6,720
  • Main floor: 3893
  • Second floor: 2827
  • Bedrooms: 4
  • Half baths: 1
  • 3/4 baths: 1
  • Garage stalls: 4
  • Width: 96'-6"
  • Depth: 113'-8"
  • Construction: 2x6
  • Roof construction type: truss
  • Foundation type: basement
Room Dimensions
Room dimensions are not specified
Ceiling Heights
  • 1st Floor: Overall: 9' / Entry, Spa, Cabana Kitchen: 10' / Dining, Nook, Family Room, Study, Master & Master Bath: 10' Step / Living Room: 2-Story
  • 2nd Floor: Overall: 9'
Plan Features
  • Master suite: porch/deck, spa/whirlpool
  • Kitchen: eat-in, island, snack bar, nook
  • Additional options: bonus room, in-law suite, study/office/den, family room, recreation room
Additional Information
Inspired by Southern Coastal homes, this two-story stucco home includes a detached studio apartment with a cabana kitchen and fitness center. An exquisite curved staircase greets you as you enter the home and leads you to a living room where natural sunlight streaming in through the two-story home warms you. To your right off the entry, you’ll find a gently curing ceiling flanked by two columns that define the formal dining room. To your left, a study with a step ceiling is the perfect retreat for dad. The kitchen lies to the right of the living room and includes a center eat-in island, large walk-in pantry and access to a wet bar, nook and angled family room. The master suite is found on the opposite side of the home and includes a step ceiling, whirlpool tub and spacious walk-in closet with central island. Upstairs you’ll enjoy the spectacular view of the living room below as you discover three bedrooms, each with a private bath and walk-in closet, a clubroom and a theater room. A balcony wraps the entire back of the home and creates a covered porch for the main level. Finally, two double-stall garages face each other separated by a motor court in the front.